Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι
 
Μαρία - Δέσποινα Παναγάκου
Γραφείο Τελετών, Οργάνωση Κηδειών Πειραιάς

Η απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής είναι αναμφίβολα μία πολύ δύσκολη κατάσταση που μας γεμίζει θλίψη. Τη δεδομένη αυτή στιγμή, η θλίψη της πενθούσας οικογένειας χρειάζεται να την υποστήριξη που θα παράσχει ένα αξιόπιστο και έμπειρο γραφείο τελετών.
 
Το γραφείο τελετών “Μαρία - Δέσποινα Παναγάκου” το οποίο εδρεύει στον Πειραιά, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο, όπου διαθέτοντας αξιοπιστία, πείρα και σεβασμό, στέκεται δίπλα σας στην δύσκολη στιγμή της ζωής σας, εγγυόντας σας ότι όλα θα πραγματοποιηθούν όπως αρμόζει στον άνθρωπο που χάσατε.
 
Η πολυετής πείρα μας, το εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι όλα αυτά που ανέδειξαν το γραφείο τελετών μας ως το κορυφαίο στην οργάνωσης κηδειών, μνημόσυνων, στολισμών, καθώς και εκταφές, αποτεφρώσεων και τη μεταφορά σωρού. 
 
Με αξιοπιστία και την εμπειρία μας σε αυτές τις καταστάσεις, θα διευθετήσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την τελετή με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Προσφέρουμε στήριξη σε κάθε άνθρωπο που βρίσκεται σε αυτή τη θέση και φροντίζουμε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να αποχαιρετίσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο με κάθε τιμή.
 
Θεωρούμε υποχρέωσή μας να σταθούμε δίπλα σας με αίσθημα ειλικρινούς σεβασμού για την απώλειά σας και έχουμε ως βασικό στόχο να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 
Το γραφείο τελετών “Μαρία - Δέσποινα Παναγάκου” στον Πειραιά είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, για να σας εξυπηρετήσει, διευκολύνοντας όσο αυτό είναι δυνατόν, τη δύσκολη αυτή στιγμή. Είμαστε στη διάθεσή σας να σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε, με ένα απλό τηλεφώνημα, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.

Φροντίζουμε ώστε να προσφέρουμε οικονομικές υπηρεσίες χωρίς όμως να θυσιάζουμε την ποιότητα και την αξιοπιστία.
Εξυπηρετούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό τον Πειραιά και όλη την Αττική. 

Γραφείο Τελετών, Οργάνωση Κηδειών
Κάσου 18, Πειραιάς / Αττική
Τηλ: 2104287727 Κιν: 6973668199 (Cosmote), 6932392586 (Wind), 6932378744 (Vodafone)